Trouwen

De voorbereiding

Vooraf zoeken we een of meer mooie locaties uit voor een fotosessie. Wij kunnen jullie een voorstel doen voor iets romantisch of juist iets rauws, een fabriek of een vervallen gebouw, of iets historisch, sportiefs, maar als je zelf een leuke locatie hebt, bekijken we natuurlijk graag of dat fotogeniek is.

 

Tijdens de fotosessie nemen we rustig de tijd een paar mooie invalshoeken te bedenken. We gaan op zoek naar iets dat bij jullie past, dat persoonlijk is.

 

 

De trouwdag

Op een trouwdag vinden wij het belangrijk om de sfeer te vangen. Maar ook alle details natuurlijk. Daarom komen wij met z'n tweeën. Zo kunnen wij een stapje achteruit doen om te zien wat er allemaal gebeurd en hoe we dat verrassend in beeld kunnen brengen, maar tegelijkertijd zoomen we in op de kleine handelingen: het boeket, de wachtende ringen, de gespannen blik van een ouder, de aankleding van de zaal, en van de gasten, de grapjes, we volgen alles op de voet. 

 

We nemen een kijkje bij de bruid, hoe zij zich klaar maakt, de sfeer in huis, en we kijken bij de bruidegom. We volgen jullie naar het stadhuis, en wanneer van toepassing, naar de kerk. Optioneel zijn we ook bij de receptie aanwezig en later bij het feest. Kiezen jullie voor een alternatieve invulling, dan kijken we vooraf hoe we dat het best in beeld kunnen brengen.

 

 

Het resultaat

Na de bruiloft hebben een bestand met honderden foto's. Daaruit nemen wij een ruime selectie die je in zijn geheel toegestuurd krijgt. Dat zijn nog steeds heel veel foto's waaruit het wellicht moeilijk kiezen is.

 

Daarom bieden wij dat voor jullie te doen. Dan gaan wij zorgvuldig doorselecteren. Van elk moment worden de beste er uit gezocht, en dan letten we op: op welke wordt 'het moment' het best gevangen, zit de scherpte op de juiste plek, is de compositie goed, enzovoorts. Als niet alle aspecten in orde zijn, kunnen we wellicht in de nabewerking iets doen: een betere uitsnede maken, de belichting of kleur aanpassen, misschien wel in zwart-wit of een duotone, of misschien storende elementen retoucheren. Tot slot kijken we ook of de verdeling van het aantal foto's over de dag evenwichtig is, of alle momenten voldoende belicht zijn, dan wel overbelicht. De meerkosten hiervan vind je hieronder.

 

Uiteindelijk streven we ernaar zo'n 90 foto's over te houden, die samen een boeiend verslag van de mooiste dag vormen. De foto's worden afgedrukt in een professioneel lab op ... papier, dat gegarandeerd ... jaar kleurecht zal blijven. Daarnaast krijg je de foto's ook digitaal mee in de volledige resolutie en zonder storend watermerk.

Wil je door ons gebeld worden?

Laat hieronder je naam en je nummer achter, dan bellen wij je terug. Je kunt natuurlijk ook meteen een berichtje sturen.


 

Prijzen  

Trouwreportage van 6 uren

€ 950,00 (incl. cd met alle foto’s in hoge resolutie)

Trouwreportage van 6 uren met digital boekblok 20 files 40 pagina’s

€ 1.495,00 (incl. cd met alle foto’s in hoge resolutie)

Extra uren op locatie, per stuk

€ 50,00

Fotoalbum

Zorgvuldige selectie met 90 fraai nabewerkte foto’s in album 

 

€ 195,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW en excl. verzendkosten.