Portretten

Een goed portret heeft even tijd nodig om te ontstaan. Die tijd neem ik graag voor je. Allereerst om rustig kennis te maken, want ik wil dat je je op je gemak voelt als we aan de slag gaan, en om te overleggen wat we gaan doen. Heb je zelf ideeën of wil je dat ik iets aandraag? We maken een hele reeks foto’s en proberen allerlei belichtingen en posities uit, zodat we uiteindelijk tot iets komen dat bij je past. Vrolijk, serieus, origineel, klassiek, vanaf de borst of voluit, met rekwisieten of gewoon zoals je bent.

 

In de studio kunnen we geduldig werken om de lichtomstandigheden en daarmee de sfeer precies mooi te krijgen, maar buiten de studio maken we ook hele knappe portretten. Dan letten we juist op wat er op dat moment op die locatie voorhanden is en maken daar gebruik van. Als er een binding met een locatie is, kan dat inhoudelijk al een interessante gelaagdheid opleveren. Of praten we nou te moeilijk? Maakt niet uit, laat die foto maar aan ons over en vertel gewoon wat je mooi vindt.

Wil je door ons gebeld worden?

Laat hieronder je naam en je nummer achter, dan bellen wij je terug. Je kunt natuurlijk ook meteen een berichtje sturen.


in de studio

Op locatie

 

Prijzen  

Fotoreportage / portretten in onze studio in Kampen

 

tot 3 personen: 

€ 60,00 (incl. 2 foto’s van 13/13 of 13/19 cm )

tot 4 personen: 

€ 68,00 (incl. 2 foto’s van 13/13 of 13/19 cm )

tot 10 personen: 

€ 75,00 (incl. 2 foto’s van 13/13 of 13/19 cm )

11 personen of meer:

€ 81,00 (incl. 2 foto’s van 13/13 of 13/19 cm )

Fotoreportage / portretten op locatie

Bijkomende reiskosten per kilometer:

 

€ 1,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW en excl. verzendkosten.