scholen

lespakketten

MORE fotografie heeft jarenlange ervaring in het lesgeven op middelbare scholen. Wij weten dus wat er bij komt kijken om pubers bij de les te houden en ze de beginselen van fotografie bij te brengen. En nog belangrijker: hun interesse te wekken en lekker zelf aan de slag te gaan met dit fantastische medium!

 

Nu is de interesse voor en het belang van het medium natuurlijk snel groeiende, in deze tijden van social media en zelfpresentatie. Een selfie of ussie is dan ook een dankbaar instappunt om jongeren te laten experimenteren met de camera. Overigens mogen we hen die camera ook graag zelf laten fabriceren in de vorm van een pinhole camera. Gegarandeerd #nofilter :)

 

Bekijk hieronder de resultaten van een aantal oefeningen die wij in ons pakket hebben.

 

 

cursussen

Ook voor creatieve centra kunnen wij een lessenreeks verzorgen, voor zowel beginners als gevorderden. We sturen de cursisten met uiteenlopende opdrachten op pad en bespreken de resultaten gezamenlijk. Waar mogelijk worden deze in een grotere context geplaatst van een genre of beroemde en minder beroemde voorbeelden. Niet alleen het oog wordt getraind maar ook de hersenen, in de zin van technische en achtergrond kennis.

 

In overleg doen wij een voorstel voor een lessenprogramma, afgestemd op de lengte van de reeks en het verwachte ervaringsniveau van de cursisten.

 

 

 

Wil je door ons gebeld worden?

Laat hieronder je naam en je nummer achter, dan bellen wij je terug. Je kunt natuurlijk ook meteen een berichtje sturen.