Bedrijven

Reportages

Heb je een open dag, een feest of een ander publieksevenement, dan kun je overwegen je gasten professioneel te laten fotograferen. MORE fotografie bouwt een professionele set op en voegt daar bij voorkeur een verrassend element aan toe. Door je gasten allemaal op een boomstam te plaatsen bijvoorbeeld. Je zult zien dat iedereen daar anders op reageert en er een eigen draai aan geeft. 

 

Daarnaast lopen we rond en maken een complete impressie van je evenement met mooie overzichtsfoto's en verrassende, spontane close-ups. Van het resultaat krijg je de beschikking over alle opnames in de volledige resolutie en vrij van watermerken en auteursrechten. Vooraf maken we natuurlijk wel een voorselectie om je niet te overladen met honderden vrijwel identieke beelden.

 

Heb je liever een zorgvuldig doorgesorteerde en nabewerkte collectie, dan nemen wij dat graag van je over. Van elk moment worden de beste er uit gezocht, en dan letten we op: op welke wordt 'het moment' het best gevangen, zit de scherpte op de juiste plek, is de compositie goed, enzovoorts. Als niet alle aspecten in orde zijn, kunnen we wellicht in de nabewerking iets doen: een betere uitsnede maken, de belichting of kleur aanpassen, misschien beter in zwart-wit of een sepia tint, of storende elementen retoucheren. Tot slot kijken we ook of de verdeling van het aantal foto's over de dag evenwichtig is, of alle momenten voldoende belicht zijn, dan wel overbelicht. De meerkosten hiervan vind je hieronder.

 

 

smoelenboek

Je bedrijf of organisatie heeft een bepaalde omvang en je wilt je medewerkers graag voorstellen, op de website, op social media of op de visitekaartjes bijvoorbeeld. Dat wordt al snel een rommeltje. Iedereen een andere kleur in het gelaat, een afwijkende achtergrond, te dichtbij, scheef, niet in het midden, het licht niet goed, er zijn veel aspecten die mis kunnen gaan.

In een aantal sessies komen wij bij je langs en bouwen snel een mobiele set op. Alle medewerkers maken 10 minuten van hun tijd vrij en je hebt je hele organisatie piekfijn en professioneel gepresenteerd.

 

 

productfotografie

Een mooi product is nog geen mooi beeld. Dat vraagt aandacht. Een uitgekiende belichting met bijvoorbeeld mooi rustig strijklicht, of juist spanning in het beeld breng met blauw spotlicht, of customizen met een huisstijlkleur, de camera op de juiste hoogte brengen en een mooie scherpte-diepte kiezen. En het belangrijkste van alles: dezelfde omstandigheden creëren voor alle te fotograferen objecten, voor nu en in de toekomst.

 

De producten kunnen worden aangeleverd in de studio, maar met grotere of ingebouwde objecten is dit niet mogelijk. Dan bouwen wij op locatie een lichtset op waarmee we ook uitstekend kunnen werken. 

 

architectuurfotografie

Een mooie huisvesting is de eerste representatie van een bedrijf, maar niet altijd makkelijk te vangen in een beeld. Ook dat vraagt tijd & aandacht. Vanuit welk perspectief komt het pand en de verschillende ruimtes het best tot uitdrukking? Welke lens kies je daarbij? Hoe haal je die lantaarnpaal uit beeld of die dominante reclame van de buurman? MORE heeft oog voor de visuele kwaliteiten van een pand en weet hoe je dat in beeld moet brengen. 

 

 

Profielfoto

Wil je door ons gebeld worden?

Laat hieronder je naam en je nummer achter, dan bellen wij je terug. Je kunt natuurlijk ook meteen een berichtje sturen.


 

Prijzen  

Bedrijfsreportage van 6 uren

€ 950,00 (incl. cd met alle foto’s in hoge resolutie)

Bedrijfsreportage van 6 uren met digital boekblok 20 files 40 pagina’s

€ 1.495,00 (incl. cd met alle foto’s in hoge resolutie)

Extra uren op locatie, per stuk

€ 50,00

Fotoalbum

Zorgvuldige selectie met 90 fraai nabewerkte foto’s in album 

 

€ 195,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW en excl. verzendkosten.